Támogasd!
Nagymáté Sándor adományokat gyűjt a Berlin Maratonon
Nagymáté Sándor adományokat gyűjt a Berlin Maratonon
Nagymáté Sándor vagyok, 1969. 04. 04-én születettem Debrecenben. A középiskola után autószerelőként, majd nemzetközi autóbuszvezetőként dolgoztam. 2001 februárjában leesetem egy fáról, aminek következtében gerinctörést és gerincvelő sérülést szenvedetem. 2016-ban egy sport handbike-kal kezdtem el sportolni és 2016-ban és 2017-ben is megnyertem az országos bajnokságot H4 kategóriában. Célom, a 2020-as tokiói paralimpiára való kijutás. Ennek érdekében szeretnék minél több versenyen elindulni, és SUHANJ! Alapítványnak csapatával több hazai és nemzetközi eseményre is eljuthattam már.

Idén szeptember 29-én is a SUHANJ! színeiben versenyezhetek a BMW Berlin Maratonon, a világ egyik legnagyobb futóversenyén. Az alapítványnak és az önkénteseinek köszönhetően további két handbike-os és 3 látássérült társam állhat rajthoz azon a versenyen. Szeretnék most viszonzásul én is segítséget nyújtani a SUHANJ!-nak, ezért úgy döntöttem, adománygyűjtő akcióba kezdek, hogy a jövőben még a mostaninál is több fogyatékkal élő társunkkal oszthassák meg a mozgás örömét.

Az adománygyűjtési célom 75.000 forint, és azt remélem, hogy sok barátom, ismerősöm, szurkolóm segít majd ennek az elérésében. Arra kérlek titeket, hogy tetszőleges összegű adományaitokkal fogadjátok örökbe jelképesen a berlini versenyem egy-egy kilométerét. Segítsünk ezzel közösen a SUHANJ! mozgalomnak.

Támogatásainkból az alapítvány bővítheti a látássérült csoportoknak és végtaghiányos gyerekeknek szervezett úszóedzéseit, lendületet adhatunk a közösségi futóklubjukhoz, illetve tovább fejleszthetik az ország első akadálymentes edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.
Felajánlásaitokat a fényképem mellett található „Támogasd” gombra kattintva vagy a következő linken tehetitek meg: http://www.suhangyalok.hu/tamogatas/343

Köszönöm mindenkinek.

Nagymáté Sándor

Vállalásom: 75.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: BMW Berlin Marathon
100%
0 %
0%

Adományozók: