Támogasd!
Siemens Futóklub jótékonysági futása 2020
Siemens Futóklub jótékonysági futása 2020
A sport közösségformáló ereje a Siemens Zrt munkatársaira is hatással van. A Siemens Futóklub 2012 óta szervez közös futásokat azzal a céllal, hogy széles körben megszerettesse a kollégákkal a futást, és hogy egy igazán jó közösség alakuljon ki mindhárom telephelyünk munkatársaiból.

Évről évre csatlakozva a Siemens Önkéntes Közösséghez, egy-egy jó cél mögé állunk és futásunkkal igyekszünk támogatni egy jótékony szervezetet. Idén áprilisban negyedik alkalommal a SUHANJ! Alapítványnak ajánljuk futásunkat.

Szívből reméljük, hogy a jótékonysági futásunkkal hozzá tudunk járulni az alapítvány működéséhez! Az összegyűjtött adományainkból az alapítvány bővítheti a látássérült csoportoknak és végtaghiányos gyerekeknek szervezett úszóedzéseit, lendületet kaphat a fogyatékkal élő sportbarátoknak szervezett közösségi futóklubjuk is, illetve a segítségünkkel tovább fejleszthetik az ország első akadálymentes edzőtermét a SUHANJ! Fitnesst. Ezért csapatunk tagjai arra kérik barátaikat, munkatársaikat, ismerőseiket, hogy szimbolikusan maguk is fogadjanak örökbe egy kilométert a futásukból egy tetszőleges értékű adománnyal: támogatásaitokkal járuljatok hozzá ti is, hogy a SUHANJ! minél több sérült és fogyatékkal élő társunkkal oszthassa meg a mozgás örömét!

Felajánlásaitokat a „Támogasd!” gombra kattintva vagy a http://www.suhangyalok.hu/tamogatas/370 linkre látogatva tehetitek meg.

Köszönjük.

A Siemens Futóklub Suhangyalai

A SUHANJ! Alapítvány közleménye: A COVID-19 Korona vírus következtében meghirdetett rendkívüli helyzet nyomán számos Suhangyalunk tavaszi célversenye új időpontra került. Jótékonysági futóink ettől függetlenül továbbra is lelkesen, lendülettel készülnek, hogy a SUHANJ! Alapítványért teljesítsenek egy futókihívást. A "Támogasd" gombra kattintva továbbra is segíthetsz nekik az adománygyűjtési céljaik elérésében: ezzel fogyatékkal élő gyerekek és felnőttek fejlesztéséhez járulhatsz hozzá. Köszönjük. Kérdés esetén, keress minket: nagygyorgy.andras@suhanj.huElőző sikeres adománygyüjtésem

Előző sikeres adománygyüjtésem

Előző sikeres adománygyüjtésem

Előző sikeres adománygyüjtésem
Vállalásom: 400.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: 35. Telekom Vivicitta Félmaraton
100%
0 %
0%

Adományozók: