Támogasd!
Bandor Bence jótékonysági futása
Bandor Bence jótékonysági futása
Kedves Barátaim, Ismerőseim és Ismeretlen jótékonykodók!

A kedves ismeretleneknek egy kis gyors bemutatkozás: Bandor Bence vagyok, egyetemi éveimet a Budapesti Gazdasági Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán végeztem, ahonnan egyenes út vezetett az ExxonMobil multinacionális vállalathoz. Innen pedig csak egy (futó)lépés választott el, hogy én is csatlakozzak a munkatársaim által szervezett jótékonysági összefogáshoz és Suhangyallá, azaz adománygyűjtő futóvá váljak. A célom, hogy 60.000 forintot gyűjtsek össze a fogyatékkal élő sportolókat segítő SUHANJ! Alapítvány számára az októberi 35. Spar Budapest Maraton 10 km-es szakaszának teljesítésével. A ti segítségeteket szeretném kérni, hogy ezt elérjem. Kérek, tetszőleges összegű adományaitokkal fogadjátok örökbe a segítő futásom egy-egy kilométerét.

Gyerekkorom óta fontos szerepet tölt be a sport a mindennapjaimban: kisgyerekként fociztam, majd vizilabdáztam. Belekóstoltam a spinning, és a testépités világába is, az idei év a hetedik, hogy a kickbox szerelmese vagyok. Egyszóval sok mindent megízleltem már.

A futás életem eddigi részében mindig végigkísért, hiszen – véleményem szerint - ennél egyszerűbb, olcsóbb, bárhol és bármikor elvégezhető sportot nem igazán találtak még ki, nem is beszélve arról, hogy milyen hatásos. Azonban az idei évben töltött be igazán nagy szerepet az életemben, hiszen a COVID járvány következtében gyakorlatilag minden sportolási lehetőség megszűnt, kivéve a szabadtéri futás. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a futás segített nekem mentálisan átvészelni a karantént.

Így jutottam el oda, hogy ennek a sportágnak valahogy meg kéne köszönnöm ezt a segítséget, méghozzá úgy, hogy a futásommal lehetőleg másokon is segítsek. Ezért döntöttem úgy, hogy jótékonysági futóvá válok, és a SUHANJ! Alapítványnak segítek, akik fogyatékkal élő embertársaink százaival osztják meg a mozgás örömét, kikapcsolódást és erőt adnak, igen komoly sikerekkel, ahogy az alábbi videóban is látszik:
Én a 10 km-es futásommal segítem Őket, kérlek Te/Ti is segítsetek egy-egy támogatással, hogy ne csak a futópályán, de az adománygyűjtési küldetésemben is célba érjek! Neked 2 darab mozijegy ára, másnak a sportolás által nyújtott boldogság.

Szívből köszönöm az adományokat, amiket a „Támogasd!” gombra vagy a következő linkre kattintva tudtok elküldeni. www.suhangyalok.hu/tamogatas/400

Bence

*** Megjegyzés***
Ezt a jótékonysági akciót a 35. Spar Budapest Maraton futóversenyre készülve indítottam. Természetesen folyamatosan követem a COVID-19 koronavírus fejleményeket, hiszen csakis biztonságos keretek között állok majd rajthoz. Ha az esemény elmarad vagy úgy ítélem meg, hogy nem tudják biztonságosan megszervezni, én akkor is teljesítem októberben a vállalt futótávomat – ezzel is megköszönve az adományokat, amiket a SUHANJ! Alapítvány céljaira ajánlotok fel.


Vállalásom: 60.000 Ft
Itt tartok most: 4.000 Ft
Itt teljesítem: 35. Spar Budapest Maraton
100%
7 %
0%

Adományozók:
Sara.
2020-09-10 15:58:50
2 000 Ft


Helfrich Petra
2020-09-10 13:43:45
2 000 Ft
Hajrá, Beni!❤️