Támogasd!
Ece-Jeroen-Dániel-Bernadett váltó csapata
Ece-Jeroen-Dániel-Bernadett váltó csapata
Sziasztok!

A mi kis 4-es csapatunk a fejébe vette, hogy a 35. Spar Budapest Maratonon, október 11-én teljesíteni fogja a maratoni távot (42,192 km). Nem vagyunk professzionális futók, pont ezért a fenti szám kicsit ijesztő is számunkra, de amennyire félünk, pont annyira lelkesek is vagyunk, hiszen a SUHANJ! Alapítványért futunk, hogy támogassuk őket és erre kérjük a barátainkat, kollégáinkat. ismerőseinket uis..

SUHANJ! Alapítvány. Kik is ők pontosan? Egy non-profit szervezet, akik a mozgás lehetőségét biztosítják sérült és fogyatékkal élő emberek, legfőképp gyerekek, számára. De nézzétek meg inkább az alábbi videót, hiszen az többet beszél minden szónál:
Hiszünk abban, hogy a mozgás öröme mindenkié, ezért szeretnénk összegyűjteni a futásunkkal 100.000 Ft-t, hogy támogatni tudjuk a SUHANJ! Alapítvány nemes céljait.

Nagyon hálásak lennénk, ha Te is küldenél egy adományt. Minden támogatás segít és motivál minket, hogy le tudjuk futni ezt a maratoni távot - és egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a SUHANJ! Alapítvány minél több fogyatékkal élő társunkkal oszthassa meg a mozgás örömét.

Köszönjük a támogatásod!
Ece, Jeroen, Dániel, Bernadett


Adományodat a „Támogasd!” gombra vagy a következő linkre kattintva ajánlhatod fel: www.suhangyalok.hu/tamogatas/407

*** Megjegyzés***
Ezt a jótékonysági akciót a 35. Spar Budapest Maraton futóversenyre készülve indítottuk. Természetesen folyamatosan követjük a COVID-19 koronavírus fejleményeket, hiszen csakis biztonságos keretek között állunk majd rajthoz. Ha az esemény elmarad vagy úgy ítéljük meg, hogy nem tudják biztonságosan megszervezni, mi akkor is teljesítjük októberben a vállalt futótávunkat – ezzel is megköszönve az adományokat, amiket a SUHANJ! Alapítvány céljaira ajánlotok fel.

Vállalásom: 100.000 Ft
Itt tartok most: 20.000 Ft
Itt teljesítem: 35. Spar Budapest Marathon
100%
20 %
0%

Adományozók:
Ada & Barnabas
2020-09-20 09:52:19
15 000 Ft
Go Ece, go Team, go Suhanj!

Anonim adományozó
2020-09-17 15:16:22
5 000 Ft